Koervolk

Welkom bij Koervolk! Samen bouwen en maken we de Koer tot een plek waar het beweegt en bougeert. Op deze site vind je alle interne info voor wie mee wil tappen, programmeren, ontwerpen, bouwen, bedenken, verslepen, koken, tellen, verzinnen en schrijven... van nieuwsbrieven en Forum-verslagen tot planningen en oproepen voor de komende maanden. Tot op de Koer!

Vragen of meer info? Stuur een mailtje naar
Romy.

Wat vind je op deze website terug?
Koervolk: Welkom! en algemene informatie
Planning: beschikbaarheid doorgeven en planning, en draaiboeken
Communicatie: deadlines en nodige informatie
Forum: aankondiging komende Forums en verslagen vorige edities
Nieuwsbrief: inschrijven Koervolk Nieuws en vorige nieuwsbrieven
Administratie: schrijf je in als Nieuw Volk en vul het nodige papierwerk in

Zondag Acht Dagen

In de zomer is de Koer Acht zondagen lang jouw zonovergoten binnenplaats. Kom er verpozen, uithangen en wegzakken. Op het programma: randgewoel, muzikaal geraas, verfrissende drankjes en heerlijk eten. Daarnaast zijn er nog andere evenementen, waar we Helpende Handen kunnen gebruiken, zoals een rommelmarkt en schaaktoernooi. Meer info over het programma op de website (Zondag Acht Dagen en meer).

De Koervolk planning en bijhorende draaiboeken vind je onder de tab planning op deze website. Wie ingepland staat, ontvangt per dag een onkostennota van €35, een bonnetje voor get avondmaal en een drankkaart ter waarde van €10 (beiden op te gebruiken op de dag zelf of op een ander moment). Het terras is vrij toegankelijk, dus kom zeker eens langs voor een fris drankje als je niet in de planning staat.

Nog vragen? romy@dekoer.be


Wat is er te doen op de Koer?

Het volledige programma vind je zoals altijd terug op de website. Hieronder een overzichtje:

  • juli - september : Zondag Acht Dagen - 8 zondagen lang vanaf 31 juli, maar ook een schaaktoernooi, rommelmarkt en ander randgewoel op andere dagen

Ook in de zomer is er hulp nodig in de tuin, stuur een mailtje naar romy@dekoer.be als je interesse hebt.